Orang Bodoh Je Buat "PLANKING" Ni

Korang tau apa tu planking? Planking adalah aksi di mana korang meniarap, kat mana-mana macam sebatang kayu. Contoh macam ni:





Bagi sesiapa yang tak tau. Planking ni dah jadi trend yang tersebar luas kat internet. Semua orang pun nak jadi kayu, "plank" kat tempat-tempat awam, kat tempat berbahaya. Pastu upload video, ataupun gambar kat internet.

Korang search je youtube "planking". Berlambak video yang korang bleh tengok.

Haritu kat says.my pun ada buat cabaran ni. Ada orang join ke tak. Tak tau pulak aku. Yang pasti, aku takkan sanggup perbodohkan diri, buat benda jadah ni.

Macam biasa la. Bila semua orang taksub sangat, planking sana-sini. Mesti ada insiden yang tak diingini berlaku.

Sorang "planker" mati sebab terjatuh dari aras 7 sebuah bangunan.




Manusia tak pernah puas. Tak cukup dengan planking, sekarang trend baru, aksi kelawar pulak yang jadi kegilaan pengguna internet ni.


Haish.. Dunia, dunia. Apa nak jadi la..



*Sila 'LIKE' dan 'SHARE' Jika Anda Suka Posting Ni..=)

16 comments:

Post a Comment

Drop komen hangat anda. Klik "Subscribe by email" jika anda mahu follow up komen entri ni..
Jom Like >> Fanpage Jejaka Terhangat <<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...