Perempuan Kata, Lelaki Lebih Senang Jatuh Cinta

Orait, tajuk dah menerangkan segalanya. Apa pendapat korang dengan penyataan ni? "Lelaki lebih mudah jatuh cinta berbanding perempuan". Setuju?

Kata perempuan:

Lelaki cepat sangat luahkan perasaan walaupun baru kenal. Ramai lelaki yang dianggap kawan, akhirnya luahkan perasaan. So, hal ni jelas terbukti lelaki cepat jatuh cinta.


Ulasan Jejaka Terhangat:

Memang biasanya lelaki akan luahkan perasaan dulu berbanding perempuan. Kalau perempuan yang luahkan, dikatakan 'perigi cari timba'. Ye tak?

Oleh tu, majoriti perempuan akan dok diamkan diri je walaupun berkenan giler2 kat lelaki yang dia minat. Malu. Takpe, malu tu sifat yang bagus.

Tapi hakikat yang korang semua perlu tau. Walaupun lelaki luahkan perasaan, tak bermaksud dia cinta kat engko. Tapi, ianya hanyalah perasaan suka.

Lelaki sebenarnya sangat susah untuk jatuh cinta. Sebaliknya, perempuan kalau diayat, dan cair dengan kata-kata lelaki. Dia lagi mudah untuk jatuh cinta.

So, jangan tersilap ye. Lelaki luahkan perasaan, hanyalah untuk 'try' dapatkan hati perempuan yang dia suka. Bukan sebab dia cinta. Dapat?*Sila 'LIKE' dan 'SHARE' Jika Anda Suka Posting Ni..=)

37 comments:

Post a Comment

Drop komen hangat anda. Klik "Subscribe by email" jika anda mahu follow up komen entri ni..
Jom Like >> Fanpage Jejaka Terhangat <<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...