Wanita Tiruan Pon Susah Nak Bezakan Ke??



"Apa la bodoh punya dekan. Jantan dengan betina pun tak tau beza ke?"


Wahh, banyak aku tengok komen-komen kat akhbar sinar harian online, yang kata bekas dekan USIM tu bodoh. Sebab tak dapat bezakan jantina isteri dia sendiri. Takkan jantina bini sendiri pon confius. Tak logik betol kan?

Sepertinya, macam senang je diorang cakap untuk kenal pasti wanita tiruan ni yek.


Dulu senang la nak kenal mak cik oii. La ni, teknologi macam-macam. Hormon pun boleh dimanipulasi. Pastu, pembedahan transeksual pun boleh dibuat.

Buang alat kelamin lelaki, dibedah jadi sebiji bentuk alat kelamin perempuan. Korang pernah tau? Mana yang tak tau tu, itu yang senang2 kata dekan tu bodoh.

Tak tau pasal pembedahan transeksual? Nah, tengok sini - [TRANSSEXUAL] - Amaran, lemah semangat jangan tengok.

Dan, aku kasi link youtube ni untuk korang tengok sendiri. Berapa perfect lelaki tiruan kat thailand sana. Tengok ni. Korang pasti terkejut - http://www.youtube.com/watch?v=-Fjmqv9sydE

Ha, nampak tak? Zaman sekarang ni kena hati-hati nak ambik calon bini. Kat luar sana banyak wanita jadian. Lelaki yang persis seperti perempuan. Jangan tersalah pilih dah la yek. Nanti masuk paper macam kes dekan tu pulak. Errrk..



*Sila 'LIKE' dan 'SHARE' Jika Anda Suka Posting Ni..=)

13 comments:

Post a Comment

Drop komen hangat anda. Klik "Subscribe by email" jika anda mahu follow up komen entri ni..
Jom Like >> Fanpage Jejaka Terhangat <<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...