“Duit Raya Giveaway by SpendaLusuh”

Klik banner di atas utk join giveaway yg mudah ni.

Assalamualaikum geng. Selamat berpuasa. Dan Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri 2016 yang akan terjah kita tak lama lagi.

Dan, sempena hari raya ni jugak, kawan blogger kita, SpendaLusuh dengan baik dan besar hatinya nak bagi kita duit raya.

Caranya tersangatlah mudah. Budak tadika pun boleh join tau. Cenggini je:

ü Follow Blog SpendaLusuh
ü Like facebook page SpendaLusuh
ü Buat satu entry bertajuk “Duit Raya Giveaway by SpendaLusuh”
ü Copy poster kat atas tu dan backlink ke entry ni.
ü Comment sambil bubuh link post kat bawah ni.
ü Click lah jugak semua nuffnang ads yang ada kat blog ni sekali ye….hehehe

OK, syarat2 aka senarai semak di atas aku dah tunaikan. Tak percaya? Meh tengok ni satu-satu..


1. Follow Blog SpendaLusuh


* Sebelum giveaway ni pun aku dah follow awal-awal lagi. Pasal blog dia memang best. Power memancing dia ni. Ngehh..


2. Like facebook page SpendaLusuh


OK, Done. Next..!!!


3. Buat satu entry bertajuk "Duit Raya Giveaway by SpendaLusuh"

- Done. Siap dengan tanda " " sekali aku taruk. Haha..


4. Copy poster dan backlink ke entry ni.

- Done. Banner paling atas sekali kat entry ni. Kojo sonang jo ni.


5. Comment sambil bubuh link post kat bawah ni.


- Done.


6. Click lah jugak semua nuffnang ads yang ada kat blog ni sekali ye…


- Leaderboard, sidebar & rectangle ads viewed. Done Boss..!!!


Selesai. Sekarang tunggu duit raya masuk dalam akaun je. Kehkeh.

Terima kasih kerana beri peluang aku sertai giveaway ni SpendaLusuh. Anda memang terbaek.



*Sila 'LIKE' dan 'SHARE' Jika Anda Suka Posting Ni..=)

9 comments:

Post a Comment

Drop komen hangat anda. Klik "Subscribe by email" jika anda mahu follow up komen entri ni..
Jom Like >> Fanpage Jejaka Terhangat <<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...